Házhozszállítás

házhozszállítás

Hírek

2022.12.24
Tisztelt ügyfeleink! December 24 és Január 6 között a megrendeléseket nem dolgozzuk fel az üzemi leállás miatt. Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves egykori és leendő vásárlóinknak!
2022.03.21 10:32

A kialakult helyzet miatt a beszállítói árak állandóan változnak, áruházunkban nem tudjuk garantálni, hogy leadáskor a tényleges árat látják.

Ezért kérjük inkább árajánlatkérést küldjenek.

Köszönettel megértésüket

TOP termékek

Díszvakolat alapozók

Annak érdekében, hogy a hibátlan legyen a díszvakolat felület, nagyon fontos, hogy minőségi díszvakolat alapozót használjunk.
Ezek egyenletessé és simává teszik a felületet a díszvakolat számára és így garantálják, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

Az alapozók megerősítik a vakolni kívánt felületet, kiegyenlítik a teljes felületen a nedvszívást és biztosítják a tapadó felületet, hogy a díszvakolat egyenletes, tartós és sima legyen.
Mivel felhasználhatjuk többek között simító vakolatokon, betonfelületeken vagy akár glettelt falfelületeken is, így nagyon széles felhasználási körrel rendelkeznek.

Az Imagine színkártyák alapján válaszható színek lehetővé teszik, hogy páratlan, egyedi és stílusuknak megfelelő felületeket hozzunk létre.