Házhozszállítás

házhozszállítás

TOP termékek

X-KONTAKT tapadóhíd

X-KONTAKT tapadóhíd
X-KONTAKT tapadóhíd
X-KONTAKT tapadóhíd
X-KONTAKT tapadóhíd
X-KONTAKT tapadóhíd

X-KONTAKT tapadóhíd

Az X-Kontakt tapadóhíd, ásványi anyaggal dúsított, vizes bázisú diszperziós bevonat, ami rendkívül erős tapadást biztosító hordozórétegként szolgál a felületen. Feldolgozásra kész tapadásfokozó alapozó.

 

Anyagigény: ~ 0,3 Kg / m2

Kiadósság: ~ 5m2/1,5 Kg, 20m2/6 Kg, 40m2/12 Kg

Bővebben
3 216 Ft
Részletek

Falak és aljzatok bontás nélküli újraburkolást megelőző előkészítésre, tapadás fokozására, valamint az egyenletes nedvszívóképesség beállítására.

A tapadóhíddal ellátott felületre az új burkolat a szokásos ragasztókkal könnyen felvihető, tehát nem szükséges a régi burkolatot elbontani.

Felhasználható kül- és beltérben aljazat kiegyenlítés előtti, vakolási, alapozási és hideg burkolási munkálatok előtt, vagy OSB lemezre, öntött betonra, estrichre felhordva is alkalmazható a jó alapfelület létrehozásához.

Minden olyan alapfelületnél, amelynél szükséges az erősen tapadó érdesség, nedvszívó és nem nedvszívó felületekre egyaránt. Fémre, fára és műanyagra ne használja!!!

Alapfelület jellemzői

Az alapfelület szilárd, sérülés-, por-, sókivirágzás-, és szennyeződésmentes, fagyott részektől és olajos szeny-nyeződéstől mentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A laza részeket el kell távolítani! A felület legyen sík, homogén.

Feldolgozás módja

A tapadóhíd felhordása előtt a nagy nedvszívású felületekre ajánlott 1 réteg Ground FiX univerzális mélyalapozó felhordása a megfelelő tapadás elősegítésére. Ebben az esetben a termék felhordásával várjuk meg az alapozó teljes száradását.

Fontos tudnivalók
A GROUND QUARC alapozó párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. Az alapozó felhordásához +5°C – +25°C közötti hőmérséklet az ideális, és ez idő alatt csapadék sem érheti. Termékeinkhez színezőanyagot, egyéb más anyagot (a feltüntetett vízmennyiségen kívül) házilag hozzáadni nem szabad!

Anyagigény: ~ 0,3 Kg / m2

Hígítás: NEM HÍGÍTHATÓ!
Felhordás eszközei: teddy henger, ecset, szórás
Kültéri/beltéri: kültéri és beltéri felhasználásra.
Hőmérséklet: +5–+25 °C között.
Száradási idő: ~ 4-6 óra

Burkolható: ~ 6 óra

Adatok
Cikkszám
4531-33-35
Tömeg
6 kg/vödör
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek