Házhozszállítás

házhozszállítás

TOP termékek

GROUND univerzális mélyalapozó

GROUND univerzális mélyalapozó
GROUND univerzális mélyalapozó
GROUND univerzális mélyalapozó
GROUND univerzális mélyalapozó
GROUND univerzális mélyalapozó

GROUND univerzális mélyalapozó

Hengerrel vagy ecsettel felhordható kül- és beltéri színtelen univerzális mélyalapozó. Aljzatkiegyenlítők, ragasztók, esztrichek, homlokzati és beltéri falfestékekhez.

 

Anyagigény: ~ 0,1-0,15 L / m2

Kiadósság: ~ 11m2/L

Bővebben
1 500 Ft
Részletek
Felhasználásra kész, acryl bázisú, környezetbarát, vizes hígítású, speciális adalékanyagot tartalmazó, színtelen univerzális mélyalapozó.
Alkalmazási terület

Ajánlott burkolólapok ragasztása előtt, önterülő aljzatkiegyenlítő felhordását megelőzően, glettanyag felhordása előtt, festési munkálatok felhordása előtt. Megerősíti az alapfelületet, növeli a tapadó képességet és biztosítja az egyenletes nedvszívást. Kültéri és beltéri felhasználásra. 

Alapfelület jellemzői

Az alapfelület szilárd, sérülés-, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A felület legyen sík, homogén.

Feldolgozás módja

Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására! A felhordást végezhetjük hengerrel, ecsettel, illetve szórópisztollyal.

Fontos tudnivalók
A GROUND FIX univerzális mélyalapozó párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. Az alapozó felhordásához +5°C – +25 °C közötti hőmérséklet az ideális. Felhordása és száradási ideje alatt csapadék nem érheti. Termékeinkhez más anyagot házilag hozzá adni nem szabad! A rétegvastagság, hőmérséklet és a páratartalom befolyásolja a száradási időt. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást. A termék felhasználása szakértelmet igényel! Kérjük, hogy a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásoknak megfelelően, szakember által, az előírt jó minőségű felületre felhordott termékre vállal garanciát! Feltétlenül tartsák be az idevonatkozó szakmai előírásokat! A kivitelezésből, illetve annak körülményeiből (felület, szerszám, időjárás, stb.), hiányosságaiból eredő károkért a felelősség nem a gyártót terheli!

Anyagigény: ~ 0,1 - 0,15 L / m2

Hígítás: Nem higítható!
Felhordás eszközei: teddy henger, ecset, szórópisztoly.
Kültéri/beltéri: kültéri és beltéri felhasználásra.
Hőmérséklet: +5–+25 °C között.
Porszáradás: ~2 óra.
Száradási idő: ~6 óra.

Burkolható: ~6 óra.

 

Adatok
Cikkszám
3133-34-35
Tömeg
5 kg/vödör
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek