Házhozszállítás

házhozszállítás

TOP termékek

GROUND SIL silicon vakolatalapozó 15 kg

GROUND SIL silicon vakolatalapozó 15 kg
GROUND SIL silicon vakolatalapozó 15 kg

GROUND SIL silicon díszvakolat alapozó 15 Kg

Hengerrel vagy ecsettel felhordható alapozó, lélegző rendszerek esetén a SILICON, PASTEL és MINERAL díszvakolatokhoz. Az IMAGINE és PASTEL színkártyák alapján színre keverhető.

 

Anyagigény: ~ 0,2-0,25 Kg / m2

Kiadósság: ~ 60m2/15Kg vödör

Bővebben
29 250 Ft
Részletek

Felhasználásra kész silicon bázisú és magas páraáteresztő képeséggel rendelkező alapozó. Kül- és beltérben egyaránt kiválóan felhasználható.

Széles körben alkalmazható. Használhatjuk többek között simított alapvakolatra, betonfelületre, glettelt falfelületek alapozására, valamint különböző díszvakolatok alá.

Alkalmazási terület

Simított alapvakolatra, betonfelületre, glettelt falfelületek alapozására alkalmas, SILICON NEXT, SILICON PASTEL, MINERAL PLAST díszvakolatok alapozójaként.

Alapfelület jellemzői

Az alapfelület szilárd, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz, vízszigeteléssel ellátott legyen. A felület legyen sík, homogén, sérülésmentes, simítással vagy gletteléssel ellátott. Eltérő struktúrájú és nedvszívás különbséggel rendelkező alapfelület esetén javasoljuk a teljes felület simítóhabarccsal, ragasztótapasszal vagy glettel történő átvonását. Amennyiben a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, a termék nem alkalmazható. Nagy nedvszívású alapfelületek, régi mész-cement vakolatok, vagy perlites alapvakolatok esetén az alapozót 2 rétegben javasoljuk felhordani.

Feldolgozás módja

A falfelület alapozását a díszvakolat felhordása előtt 24 órával végezzük el. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására! Minden esetben a vékonyvakolat színével megegyező árnyalatú alapozót használjunk! A felhordást végezhetjük teddy hengerrel, ecsettel, illetve szórópisztollyal. A díszvakolatot a már száraz alapozó rétegre szabad csak felhordani.

Fontos tudnivalók

A GROUND SIL alapozó párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. Az alapozó felhordásához +5°C–+25°C közötti hőmérséklet az ideális, s ez idő alatt csapadék sem érheti. Termékeinkhez színezőanyagot, egyéb más anyagot (a feltüntetett vízmennyiségen kívül) házilag hozzáadni nem szabad!

A termék felhasználása szakértelmet igényel! 

A kivitelezésből, illetve annak körülményeiből (felület, szerszám, időjárás, stb.), hiányosságaiból eredő károkért a felelősség nem a gyártót terheli! 

 

Anyagigény: ~ 0,2 - 0,25 Kg / m2

Hígítás: max. 0,15 L csapvíz 1 L GROUND SIL vakolatalapozóhoz
Felhordás eszközei: teddy henger, ecset, szórópisztoly.
Kültéri/beltéri: kültéri és beltéri felhasználásra.
Színezhetőség: IMAGINE és PASTEL színkártya színeiben.
Hőmérséklet: +5–+25 °C között.
Porszáradás: ~2 óra.
Száradási idő: ~6 óra.

 

Adatok
Cikkszám
3121
Tömeg
15 kg/vödör
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek