Házhozszállítás

házhozszállítás

TOP termékek

Quarctex lábazati díszvakolat 15Kg

Quarctex lábazati díszvakolat 15Kg
Quarctex lábazati díszvakolat 15Kg

QUARCTEX lábazati díszvakolat

Felhasználásra kész, vizes hígítású díszvakolat, külső és belső igényes falfelületekre, mely környezetbarát természetes ásványi töltőanyagokat, diszperziós kötőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. Mosható, színtartó, mérsékelten páraáteresztő, időtálló. Rendelhető 80 színben, az IMAGINE színkártya és a Quarctex bemutató katalógus alapján.

 

Anyagigény: ~ 3,5-4 Kg / m2

Kiadósság: ~ 4m2/15kg vödör

Bővebben
14 800 Ft
Részletek

Felhasználásra kész, vizes hígítású díszvakolat, külső és belső igényes falfelületekre, mely környezetbarát természetes ásványi töltőanyagokat, diszperziós kötőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. Mosható, színtartó, mérsékelten páraáteresztő, időtálló. Rendelhető 72 színben, az IMAGINE színkártya és a Quarctex bemutató katalógus alapján.

Új és régi homlokzatok, lábazatok, kerítések dekoratív, időjárás álló bevonata, illetve a METON homlokzati hőszigetelő rendszer fedővakolataként.


Anyagigény: ~ 3,5-4 Kg / m2

Hígítás: max. 0,1–0,2 l csapvíz/vödör.
Felhordás eszközei: rozsdamentes glettvas.
Kültéri/beltéri: kültéri és beltéri felhasználásra.
Színválaszték: Quarctex színkártya 80 színben
Színezhetőség: gyárilag előkeverve IMAGINE színező rendszerrel.
Hőmérséklet: +5–+25 °C között.
Páratartalom: a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20 °C-on értendőek.
Porszáradás: ~4 óra.
Száradási idő: ~24 óra.
Zápor biztos szilárdulás: ~8 óra.
Tisztíthatóság: finom szőrű kefével és tiszta vízzel tisztítható.

Kerülje mindenféle mosó- és tisztítószer használatát!
Tűzvédelmi besorolás: F.

Az alapfelület teljesen szilárd, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen.
A felület legyen sík, homogén, sérülésmentes, simítással vagy gletteléssel ellátott. Eltérő struktúrájú és nedvszívó különbséggel rendelkező alapfelület esetén javasoljuk a teljes felület simítóhabarccsal, ragasztótapasszal vagy glettel történő átvonását.

Amennyiben a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, a vakolat nem alkalmazható.

Alapozás:

Kizárólag a GROUND QUARC lábazati alapozó vagy GROUND FIX univerzális mélyalapozó használható a megfelelő tapadás elősegítésére. Az alapozó párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására! Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5–+25 °C között legyen. Az alapozót a kötés ideje alatt csapadék nem érheti!

 

Feldolgozás módja:

Alapozás után legalább 6 óra elteltével kezdjük meg a felhordást, miután meggyőződtünk arról, hogy az alapozó teljes mértékben megkötött és száraz!

Felhasználás előtt a QUARCTEX díszvakolatot keverőszárral alacsony fordulaton keverjük össze. Túlzott keverés az anyag felhabosodásához és elszíneződéséhez vezethet!

Egy oldalon, egy töltésdátumú anyagot használjunk, vagy keverjük össze a szükséges mennyiséget egy nagyobb edényben. A QUARCTEX díszvakolatok párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használhatók. Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5°C–+25 °C között legyen. A vakolatot a kötés ideje alatt csapadék nem érheti!

Termékeinkhez színezőanyagot, vagy más egyéb anyagot (a feltüntetett víz mennyiségén kívül), házilag hozzáadni nem szabad!

Ügyeljünk arra, hogy az anyag felhordását és eldolgozását folyamatosan végezzük, mert a túlzott várakozáskor az anyag kötése megindul. Munkahézagot színhatár képzésnél szalagozással, vagy az élek mentén végezzünk. Egy falfelületet egy munkamenettel kell befejezni.

A vakolat felhordását szemcsevastagságban, rozsdamentes glettvassal végezzük. A QUARCTEX díszvakolat a felhordás során fehér színű, ezért a teljes száradást követően nyeri el végleges színhatását.

A felhordás során ügyeljen arra, hogy a szemcsék elrendeződése egyenletes, zárt legyen, mert ebben az esetben garantált az alapfelület teljes fedettsége. A felhordást mindig egy irányban végezze

 

Adatok
Cikkszám
3515
Tömeg
15 kg/vödör
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek