Házhozszállítás

házhozszállítás

Hírek

2022.12.24
Tisztelt ügyfeleink! December 24 és Január 6 között a megrendeléseket nem dolgozzuk fel az üzemi leállás miatt. Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves egykori és leendő vásárlóinknak!
2022.03.21 10:32

A kialakult helyzet miatt a beszállítói árak állandóan változnak, áruházunkban nem tudjuk garantálni, hogy leadáskor a tényleges árat látják.

Ezért kérjük inkább árajánlatkérést küldjenek.

Köszönettel megértésüket

TOP termékek

Díszvakolatok

Sokan úgy gondolják, hogy a díszvakolat nem más, mint egy látványos díszités épületek, otthonok falán. Azonban ennél sokkal többről van szó.

Tény, hogy hatalmas színválasztékban érhetőek el a különböző díszvakolatok, azonban nem csak egy esztétikus díszitőelemként funkcionálnak. A jó minőségű és megfelelő módón alkalmazot vakolat réteg védelmi szerepeket is betölthet, ugyanis roppant tartósak, strapabíróak, így megvédik a falakat az időjárási viszontagságoktól.

Ellenállnak többek között a különböző csapadékoknak, valamint a hőmérséklet ingadozással szemben is időtállóak. Ezen tulajdonságuknak köszönhetően tökéletesen alkalmasak homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolataként.

Mivel a legtöbb alapfelületre (beton, simító vakolat stb.) felhordhatóak, így igen széles felhasználási körrel rendelkeznek. Alkalmazhatjuk őket többek között régi és új homlokzatok, lábazatok vagy akár kerítések strapabíró és ellenálló fedőrétegeként is.