Házhozszállítás

házhozszállítás

Hírek

2022.03.21 10:32

A kialakult helyzet miatt a beszállítói árak állandóan változnak, áruházunkban nem tudjuk garantálni, hogy leadáskor a tényleges árat látják.

Ezért kérjük inkább árajánlatkérést küldjenek.

Köszönettel megértésüket

TOP termékek

Díszvakolatok

Sokan úgy gondolják, hogy a díszvakolat nem más, mint egy látványos díszités épületek, otthonok falán. Azonban ennél sokkal többről van szó.

Tény, hogy hatalmas színválasztékban érhetőek el a különböző díszvakolatok, azonban nem csak egy esztétikus díszitőelemként funkcionálnak. A jó minőségű és megfelelő módón alkalmazot vakolat réteg védelmi szerepeket is betölthet, ugyanis roppant tartósak, strapabíróak, így megvédik a falakat az időjárási viszontagságoktól.

Ellenállnak többek között a különböző csapadékoknak, valamint a hőmérséklet ingadozással szemben is időtállóak. Ezen tulajdonságuknak köszönhetően tökéletesen alkalmasak homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolataként.

Mivel a legtöbb alapfelületre (beton, simító vakolat stb.) felhordhatóak, így igen széles felhasználási körrel rendelkeznek. Alkalmazhatjuk őket többek között régi és új homlokzatok, lábazatok vagy akár kerítések strapabíró és ellenálló fedőrétegeként is.

Tovább