Házhozszállítás

házhozszállítás

Hírek

2022.12.24
Tisztelt ügyfeleink! December 24 és Január 6 között a megrendeléseket nem dolgozzuk fel az üzemi leállás miatt. Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves egykori és leendő vásárlóinknak!
2022.03.21 10:32

A kialakult helyzet miatt a beszállítói árak állandóan változnak, áruházunkban nem tudjuk garantálni, hogy leadáskor a tényleges árat látják.

Ezért kérjük inkább árajánlatkérést küldjenek.

Köszönettel megértésüket

TOP termékek

X-FLOOR 2-15mm RAPID gyorskötésű önterülő aljzatkiegyenlítő

X-FLOOR 2-15mm RAPID  gyorskötésű önterülő aljzatkiegyenlítő
X-FLOOR 2-15mm RAPID gyorskötésű önterülő aljzatkiegyenlítő

Gyorskötésű aljzatkiegyenlítő bel- és kültéri stabil betonaljzatok, hőingadozásnak kitett felületek, padlófűtéses helyiségek aljzatbetonjának megbízható, repedésmentes kigyenlítésére, ragasztott padlóburkolatok alá.

 

A megadott bruttó eladási ár 1 zsákra (25kg) vonatkozik!

Bővebben
5 450 Ft
Részletek

Gyárilag előkevert, por alakú, cement és műgyantakötésű, flexibilis, önterülő aljzatkiegyenlítő száraz habarcs.

Bel- és kültéri stabil betonaljzatok, hőingadozásnak kitett felületek, padlófűtéses helyiségek aljzatbetonjának megbízható, repedésmentes kiegyenlítésére, ragasztott padlóburkolatok alá, 2–15 mm történő rétegvastagság kiegyenlítésére egy rétegben.

Az aljzat szilárd, megfelelő teherbírású, erős, mozgás- és zsugorodásmentes, por-, olaj- és szennyeződésmentes legyen. Ragasztott meleg burkolatok (linóleum, szőnyegpadló, parketta) bontása után a fogadó felületről minden ragasztómaradványt el kell távolítani (csiszolás). 

A tiszta, száraz felületet a homogén, egyenletes nedvszívás érdekében minden esetben GROUND FIX univerzális mélyalapozóval kellősíteni kell, melyet az X-FLOOR 2–15 mm-ig önterülő aljzatkiegyenlítő öntése előtt minimum 2–4 órával korábban szükséges felhordani.

Anyagigény: ~1,4 kg/m2/mm. Minimum rétegvastagság 2 mm.

Bekeverés: 5,5 l csapvíz 1 zsák/25 kg szárazanyaghoz

Bedolgozási idő: 20 perc

Terhelhető: min. 24 óra után, 3 mm rétegvastagság esetén.

Adatok
Cikkszám
4321
Tömeg
25 kg/zsák
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek