Házhozszállítás

házhozszállítás

TOP termékek

SANDO szárító és felújító vakolat

SANDO szárító és felújító vakolat
SANDO szárító és felújító vakolat

Anyagában simítható, nem többrétegű rendszer. Belső terek, nedves helyiségek fürdőszobák, vizes blokkok, pince és lábazat, vakolt kerítés vízzáró vakolására, vagy utólagos szigetelésére.

 

A megadott bruttó eladási ár 1 zsákra (25kg) vonatkozik!

Bővebben
4 520 Ft
Részletek

Gyárilag előkevert, szürke színű, cement bázisú, speciális adalékokat tartalmazó, szárító-felújító alapvakolat. Anyagában simítható.

Alkalmazási terület

Műemlék épületek, hagyományos építésű épületek felvizesedett, nedves, sóktól károsodott falainak bel-illetve kültéri tartós felújítására.

Nedves helyiségek, fürdőszobák, vizes blokkok, pince és lábazati falak illetve kerítések vakolására.

Aknák, épületgépészeti műtárgyak vakolására. Kisalétromosodott, dohos, gombás, vizes falak felújítására.

Árvíz vonatkozásában veszélyeztetett épületek falainak külső és belső vakolására. Döngölt föld- és vályogtégla falazatú épületek felújítására. Alkalmas utólagos falszigetelés (rozsdamentes acéllemez besajtolás, falátvágásos szigetelés, injektálásos falszigetelési eljárás) kiegészítő vakolására.
Tartós nedvességterhelésnek kitett falak esetén, a szárító-felújító vakolat élettartama függ az alapfelület sótartalmától és a nedvességterhelés intenzitásától.

Szigetelési szakember bevonásával, ilyen esetekben célszerű utólagos talajvíz-talajnedvesség elleni szigetelést készíteni.

Az elporladt, rossz kő, tégla darabokat le kell vésni egészen a kemény részig. A letisztított falon, különösen, ha sima felülete, 2-3 cm mélyen ajánlott a fugákatkikaparni, majd a felhasználásra kész vakolattal kitölteni. Az alapfelület előnedvesítése minden esetben szükséges, de az előnedvesítés előtt ügyeljünk, a munkafelület tisztaságára hogy a nedvesítővel só ne kerüljön vissza a falazatba.

A SANDO szárító és felújító vakolattal képzett felület utókezelést igényel (minimum 7 nap a felület nedvesen tartása – időjárási körülményektől függően).

Anyagigény: ~15–16 kg/m2/1 cm

Bekeverés: 5,5-6 L csapvíz 1 zsák/25 kg szárazanyaghoz

Bedolgozási idő: 2 óra

Adatok
Cikkszám
5222
Tömeg
25 kg/zsák
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek