Házhozszállítás

házhozszállítás

TOP termékek

CARTON FIX gipszkarton ragasztó

CARTON FIX gipszkarton ragasztó
CARTON FIX gipszkarton ragasztó

Gyárilag előkevert fehér beltéri nagy szilárdságú gipszkarton ragasztó.

Kötés- és tapadásjavító adalékokat tartalmaz, melynek következtében stabil rögzítést biztosít a gipszkarton táblák beépítéséhez

 

A megadott bruttó eladási ár 1 zsákra (20kg) vonatkozik!

Bővebben
2 870 Ft
Részletek

Gipszkarton lapok simított alapvakolatokra, téglára, pórusbetonra, beton falakra történő rögzítéséhez. Belső térben, alacsony páratartalmú helyiségekben. 

A felületet szükséges a termék felhordása előtt GROUND FIX univerzális mélyalapozóval kezelni a megfelelő tapadás elősegítésére. A GROUND FIX - UNIVERZÁLIS MÉLYALAPOZÓ-ról részletes információt talál a termék adatlapján.

Feldolgozás módja:

A CARTON FIX gipszkarton ragasztót öntsük a szükséges vízmennyiséghez, keverjük alacsony fordulatszámon csomómentesre keverőgépbe fogott fúrószárral. Hagyjuk állni az anyagot 3–5 percig, majd még egyszer keverjük át. A ragasztót a gipszkarton lemezre pogácsázva a gipszkarton lemezgyártó irányelvei alapján hordjuk fel és helyezzük el a fogadófelületre. A bekevert anyagot javasolt kb. 60 perc alatt felhasználni.

Fontos:

+5°C alatti felületi és léghőmérsékletnél a ragasztó nem használható. A ragasztó száradásáig a felületet nem érheti fagy és erős huzathatás. Termékeinkhez a feltüntetett víz mennyiségén kívül más anyagot hozzáadni nem szabad. A rétegvastagság, hőmérséklet és a páratartalom befolyásolja a száradási időt. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást.

A termék felhasználása szakértelmet igényel!

Anyagigény:

4–5 kg/m2. Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségtől,a munkavégzési technológiától és az alapfelülettől függően.

Bekeverés: ~8 L csapvíz 1 zsák/20 kg CARTON FIX ragasztóhoz

Adatok
Cikkszám
6131
Tömeg
20 kg/zsák
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek