Házhozszállítás

házhozszállítás

Hírek

2022.12.24
Tisztelt ügyfeleink! December 24 és Január 6 között a megrendeléseket nem dolgozzuk fel az üzemi leállás miatt. Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves egykori és leendő vásárlóinknak!
2022.03.21 10:32

A kialakult helyzet miatt a beszállítói árak állandóan változnak, áruházunkban nem tudjuk garantálni, hogy leadáskor a tényleges árat látják.

Ezért kérjük inkább árajánlatkérést küldjenek.

Köszönettel megértésüket

TOP termékek

CARTON FIX gipszkarton ragasztó

CARTON FIX gipszkarton ragasztó
CARTON FIX gipszkarton ragasztó

Gyárilag előkevert fehér beltéri nagy szilárdságú gipszkarton ragasztó.

Kötés- és tapadásjavító adalékokat tartalmaz, melynek következtében stabil rögzítést biztosít a gipszkarton táblák beépítéséhez

 

A megadott bruttó eladási ár 1 zsákra (20kg) vonatkozik!

Bővebben
3 560 Ft
Részletek

Gipszkarton lapok simított alapvakolatokra, téglára, pórusbetonra, beton falakra történő rögzítéséhez. Belső térben, alacsony páratartalmú helyiségekben. 

A felületet szükséges a termék felhordása előtt GROUND FIX univerzális mélyalapozóval kezelni a megfelelő tapadás elősegítésére. A GROUND FIX - UNIVERZÁLIS MÉLYALAPOZÓ-ról részletes információt talál a termék adatlapján.

Feldolgozás módja:

A CARTON FIX gipszkarton ragasztót öntsük a szükséges vízmennyiséghez, keverjük alacsony fordulatszámon csomómentesre keverőgépbe fogott fúrószárral. Hagyjuk állni az anyagot 3–5 percig, majd még egyszer keverjük át. A ragasztót a gipszkarton lemezre pogácsázva a gipszkarton lemezgyártó irányelvei alapján hordjuk fel és helyezzük el a fogadófelületre. A bekevert anyagot javasolt kb. 60 perc alatt felhasználni.

Fontos:

+5°C alatti felületi és léghőmérsékletnél a ragasztó nem használható. A ragasztó száradásáig a felületet nem érheti fagy és erős huzathatás. Termékeinkhez a feltüntetett víz mennyiségén kívül más anyagot hozzáadni nem szabad. A rétegvastagság, hőmérséklet és a páratartalom befolyásolja a száradási időt. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást.

A termék felhasználása szakértelmet igényel!

Anyagigény:

4–5 kg/m2. Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségtől,a munkavégzési technológiától és az alapfelülettől függően.

Bekeverés: ~8 L csapvíz 1 zsák/20 kg CARTON FIX ragasztóhoz

Adatok
Cikkszám
6131
Tömeg
20 kg/zsák
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek