Házhozszállítás

házhozszállítás

TOP termékek

TEXTURATO betonfesték

TEXTURATO betonfesték
TEXTURATO betonfesték

A TEXTURATO betontesték, acryl bázisú, vizes hígítású, környezetbarát festék külső és belső fal- és járó felületekre. Kiváló fedőképességű, mosható, színtartó, kopásálló.

Rendelhető 50 színben az IMAGINE színkártya színeiből.

 

A megadott bruttó eladási ár 1 vödörre 3L vagy 16L vonatkozik!

Bővebben
8 300 Ft
Részletek

ALKALMAZÁSI TERÜLET
Palatetők, lábazatok, kerítések, valamint járható betonfelületek bevonata, simított alapvakolat, beton, természetes kő, tégla alapfelület esetén.

ALAPFELÜLET JELLEMZŐI
Az alapfelület teljesen szilárd, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz, homogén, sérülésmentes legyen. Eltérő struktúrájú és nedvszívás különbséggel rendelkező alapfelület esetén javasoljuk a teljes felület simítóhabarccsal vagy ragasztótapasszal történő átvonását. Amennyiben a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, bitumenes, gipszes vagy meszes alapú, a festék nem alkalmazható.

ALAPOZÁS
Függőleges felületen a GROUND COLOR alapozó festék vízszintes felületen pedig a GROUND univerzális mélyalapozó használható a megfelelő tapadás elősegítésére. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására! Párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5–+25 °C között legyen. Az alapozót a kötés ideje alatt csapadék nem érheti!

FELDOLGOZÁS MÓDJA
Alapozás után legalább 6 óra elteltével kezdjük meg a felhordást, miután meggyőződtünk arról, hogy az alapozó teljes mértékben megkötött és száraz! Felhasználás előtt a Texturato betonfestéket keverőszárral alacsony fordulaton jól keverjük össze. Egy oldalon, egy töltésdátumú anyagot használjunk, vagy keverjük össze a szükséges mennyiséget egy nagyobb edényben. A termék felhordását két rétegben javasoljuk. A felhordás történhet ecsettel, hengerrel vagy szórópisztollyal. Mindig az alapfelület strukturáltságának megfelelő szerszámot használjunk. Munkahézagot színhatár képzésnél szalagozással, vagy az élek mentén végezzünk. Egy felületet egy munkamenettel kell befejezni. Figyelem! Amennyiben a TEXTURATO betonfesték végső járófelületként kerül alkalmazásra, abban az esetben a teljes felületet a bevonat száradását követően két réteg ROCK IMREGNATED-el kell átvonni.

 

Anyagigény: 9–10 m²/L/réteg simított felületre, 5–7 m²/L/réteg kőporos, durva felületre. 2 rétegben alkalmazzuk.

Hígítás: max. 0,15L csapvíz/1 L festék
Felhordás eszközei: ecset, teddy henger, szórópisztoly
Kültéri/beltéri: kültéri és beltéri felhasználásra.
Színválaszték: IMAGINE színkártya 10 színében.

Hőmérséklet: +5–+25 °C között.
Páratartalom: a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20 °C-on értendőek.
Száradási idő: ~24 óra.
Zápor biztos szilárdulás: ~3 óra.
Átvonhatóság: ~3 óra.
Tisztíthatóság: finom szőrű kefével és tiszta vízzel tisztítható.

Kerülje mindenféle mosó- és tisztítószer használatát!
Tűzvédelmi besorolás: F.

Adatok
Cikkszám
1101-02
Tömeg
23 kg/vödör
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek