Házhozszállítás

házhozszállítás

TOP termékek

ONE prémium minőségű, mosható beltéri falfesték 5 Liter

ONE prémium minőségű, mosható beltéri falfesték 5 Liter
ÚJ
ONE prémium minőségű, mosható beltéri falfesték 5 Liter

A ONE beltéri, acryl bázisú, vizes hígítású, silicon adalékot tartalmazó, matt falfesték belső igényes falfelületekre. Rendelhető az IMAGINE és a PASTEL színkártya színeiben. A fal természetes szellőzését nem gátolja.

 

A megadott bruttó eladási ár 1 vödörre 5 Liter vonatkozik!

Bővebben
10 535 Ft
Részletek

A ONE beltéri, acryl bázisú, vizes hígítású, silicon adalékot tartalmazó, mosható, dörzsálló, könnyen tisztítható környezetbarát, matt falfesték belső igényes falfelületekre. Extra fedőképességű, színtartó, páraáteresztő, időt álló. Rendelhető az IMAGINE és a PASTEL színkártya színeiben. A fal természetes szellőzését nem gátolja.

ALKALMAZÁSI TERÜLET
Új és régi falfelületek és mennyezetek dekoratív bevonata, normál helyiségek (konyha, fürdőszoba stb.) esetén. Kifejezetten ajánlott konyha, fürdőszoba, wellness és uszoda helyiségek dekoratív festésére. Simított alapvakolatra, gipszkarton lemezre, glettelt felületekre, polisztirol díszítőelemekre, tapétára, műgyanta alapú falfestékkel festett felületekre. A fal természetes szellőzését nem gátolja.

ALAPFELÜLET JELLEMZŐI
Az alapfelület teljesen szilárd, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A felület legyen homogén, sérülésmentes, simítással vagy gletteléssel ellátott. Eltérő struktúrájú és nedvszívás különbséggel rendelkező alapfelület esetén javasoljuk a teljes felület simítóhabarccsal, ragasztótapasszal vagy glettel történő átvonását, valamint alapozását. Ha a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, vagy meszes alapú, a festék nem alkalmazható. Amennyiben a felületen nikotin vagy korom réteg található, a festést megelőzően gondoskodjunk a szennyezett részek GROUND COLOR-ral történő átvonásáról.

ALAPOZÁS
Kizárólag a GROUND COLOR alapozó festék használható a megfelelő tapadás elősegítésére. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására! Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5–+25 °C között legyen.

FELDOLGOZÁS MÓDJA
Alapozás után legalább 6 óra elteltével kezdjük meg a felhordást, miután meggyőződtünk arról, hogy az alapozó teljes mértékben megkötött és száraz! Felhasználás előtt a ONE festéket keverőszárral alacsony fordulaton jól keverjük össze. Egy helyiségben, egy töltésdátumú anyagot használjunk, vagy keverjük össze a szükséges mennyiséget egy nagyobb edényben. A felhordás történhet ecsettel, teddy-hengerrel, vagy szórópisztollyal. Mindig az alapfelület strukturáltságának megfelelő szerszámot használjunk. Munkahézagot színhatár képzésnél szalagozással, vagy az élek mentén végezzünk. Egy falfelületet egy munkamenettel kell befejezni. Festés után a szerszámokat és elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni.

 

Anyagigény: 0,07/L/réteg - 2 réteg ajánlott

Hígítás: ~0,15 l csapvíz 1 l festékhez első rétegben, 0,5 dl csapvíz 1l festékhez második, harmadik rétegben
Felhordás eszközei: ecset, teddy henger, szórópisztoly
Színválaszték: PASTEL színkártya színeiben.
Színezhetőség: gyárilag előkeverve PASTEL színező rendszerrel.
Hőmérséklet: +5–+25 °C között.
Páratartalom: a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20 °C-on értendőek.
Száradási idő: ~4 óra.
Átvonhatóság: ~4 óra.

Adatok
Cikkszám
2706
Tömeg
9 kg/vödör
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek