Házhozszállítás

házhozszállítás

TOP termékek

MAX magas fedőképességű beltéri falfesték

MAX magas fedőképességű beltéri falfesték
ÚJ
MAX magas fedőképességű beltéri falfesték

A MAX beltéri, acryl bázisú, vizes hígítású, környezetbarát matt falfesték belső igényes falfelületekre. Rendelhető a PASTEL színkártya C színében. A fal természetes szellőzését nem gátolja.

 

A megadott bruttó eladási ár 1 vödörre 14L vonatkozik!

Bővebben
13 076 Ft
Részletek

A MAX beltéri, acryl bázisú, vizes hígítású, környezetbarát matt falfesték belső igényes falfelületekre. Magas fedőképességű, színtartó, mérsékelten páraáteresztő, időt álló. Rendelhető a PASTEL színkártya C színében. A fal természetes szellőzését nem gátolja.

ALKALMAZÁSI TERÜLET
Új és régi falfelületek és mennyezetek dekoratív bevonata, normál helyiségek (konyha, nappali stb.) esetén. Simított alapvakolatra, gipszkarton lemezre, glettelt felületekre, polisztirol díszítőelemekre, tapétára, műgyanta alapú falfestékkel festett felületekre. A fal természetes szellőzését nem gátolja.

ALAPFELÜLET JELLEMZŐI
Az alapfelület teljesen szilárd, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A felület legyen homogén, sérülésmentes, simítással vagy gletteléssel ellátott. Eltérő struktúrájú és nedvszívás különbséggel rendelkező alapfelület esetén javasoljuk a teljes felület simítóhabarccsal, ragasztótapasszal vagy glettel történő átvonását, valamint alapozását. Ha a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, vagy meszes alapú, a festék nem alkalmazható. Amennyiben a felületen nikotin vagy korom réteg található, a festést megelőzően gondoskodjunk a szennyezett részek GROUND COLOR-ral történő átvonásáról.

ALAPOZÁS
Kizárólag a GROUND COLOR alapozó festék használható a megfelelő tapadás elősegítésére. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására! Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5 – +25 °C között legyen.

FELDOLGOZÁS MÓDJA
Alapozás után legalább 6 óra elteltével kezdjük meg a felhordást, miután meggyőződtünk arról, hogy az alapozó teljes mértékben megkötött és száraz! Felhasználás előtt a MAX festéket keverőszárral alacsony fordulaton jól keverjük össze. Egy helyiségben, egy töltésdátumú anyagot használjunk, vagy keverjük össze a szükséges mennyiséget egy nagyobb edényben. A felhordás történhet ecsettel, teddy-hengerrel, vagy szórópisztollyal. Mindig az alapfelület strukturáltságának megfelelő szerszámot használjunk. Munkahézagot színhatár képzésnél szalagozással, vagy az élek mentén végezzünk. Egy falfelületet egy munkamenettel kell befejezni. Festés után a szerszámokat és elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni.

 

Anyagigény: 9 m²/L/réteg - 2 réteg ajánlott

Hígítás: ~0,15 l csapvíz 1 l festékhez első rétegben, 0,5 dl csapvíz 1l festékhez második, harmadik rétegben
Felhordás eszközei: ecset, teddy henger, szórópisztoly
Színválaszték: PASTEL színkártya színeiben.
Színezhetőség: gyárilag előkeverve PASTEL színező rendszerrel.
Hőmérséklet: +5–+25 °C között.
Páratartalom: a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20 °C-on értendőek.
Száradási idő: ~4 óra.
Átvonhatóság: ~4 óra.

Adatok
Cikkszám
2705
Tömeg
23 kg/vödör
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek