Fagyálló Estrich beton

857 Ft
675 Ft
ESZTRICH 30 fagyálló esztrich beton. 25 Kg-os kiszerelés.
db

Gyárilag előkevert, por alakú, cement kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó, felhasználásra kész fagyálló cementestrich. Kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Padlófűtés esetén is felhasználható, valamint kültérben megfelelő burkolattal ellátva. Önálló aljzatok készítésére alkalmas úsztatott vagy kontakt esztrichként.

- Feldolgozás

Feldolgozható kézzel vagy géppel (szabadesésű vagy folyamatos). A hagyományos betonozási munkák alapján kell az esztricket is felhasználni.

Kontakt esztrich - A felület, amelyre felhordjuk az esztrichet fontos, hogy szilárd, tiszta, zsaluzóolaj, cementlé és sókivirágzás mentes legyen. Megközelítőleg 30-50 mm-es vastagságú réteget szokás létrehozni kontakt esztricht esetén.

Úsztatott esztrich - A már meglévő hőszigetelő rétegre először egy választóréteget (PE fólia) helyezünk és csak utána visszük fel az esztrichet. Dilatációs szalag használata javasolt függőleges felületek, valamint átmenő csővezeték (padlófűtés) esetén. A javasolt rétegvastagság 50-80 mm-es, padlófűtés felett min. 45 mm-es vastagságú.

Bekeverés 3–4 l csapvíz szükséges 1 zsák/25 kg estrichhez
Bedolgozási idő max. 2 óra
Szemcseméret 4 mm
Terhelhetőség 2 nap után, ipari használat esetén 21 nap után terhelhető
Tűzvédelmi besorolás A1