Festékek kül és beltérre

A minőségi kül- és beltéri festékek széles választékának köszönhetően mindenki meg fogja találni az igényeinek és otthona stílusának legmegfelelőbb színeket.

A külső és belső falakon egyaránt használható festékek tökéletes és hibátlan fedést biztosítanak, akár már egyetlen réteg felvitele után is. Alkalmazhatjuk többek között őket új és régi falfelületek, mennyezetek, normál és vizes helyiségek, valamint külső falfelületek elegáns és dekoratív bevonataként is. A természetes anyagokat is tartalmazó festékeket szinte az összes alapfelületre fel lehet vinni, így nagyon széles felhasználási körrel rendelkeznek. Használhatjuk őket simított alapvakolatokon, gipszkarton lemezeken, glettelt vagy tapétázott felületeken, valamint műgyanta alapú falfestékeken is.

A hibátlan fedés mellett remek tulajdonságokkal is rendelkeznek. Nem gátolják a fal szabad "légzését", így az nem penészesedik, gombásodik, valamint páraáteresztőek is. Időjárás állóságuknak köszönhetően hosszantartó és kopás nélküli színt eredményeznek. Felhasználásuk nagyon egyszerű, hiszen csak hagyományos, alap festőszerszámok szükségesek a felvitelhez.

Imagine színkártya alapján rendelhető színek!

7 000 Ft/db
9 200 Ft/db
6 448 Ft/db
1 480 Ft/db
950 Ft/db
3 675 Ft/db
4 000 Ft/db